Σεισμικοί αισθητήρες για περιμετρική ασφάλεια

Οι αισθητήρες γείωσης παρέχουν προστασία που ο κλέφτης δεν γνωρίζει.

Οι κάμερες ασφαλείας, σκύλοι φύλαξης, ένα αυτοκίνητο έξω από το σπίτι, μία ανοικτή τηλεόραση ή ραδιόφωνο μπορούν να αποτρέψουν έναν κλέφτη, εάν όμως η ιδιοκτησία σας περιέχει πολύτιμα αντικείμενα ή είναι ιδιαίτερα ευπαθή τότε οι αισθητήρες γείωσης είναι η καλύτερη λύση για εσάς.

Μπορούν να ανιχνεύσουν βήματα ανθρώπων και κινήσεις οχημάτων. Μόλις τα ανιχνεύσουν μπορούν στη συνέχεια να σας ειδοποιήσουν σε πραγματικό χρόνο για την απειλή. Ώστε να φωτίσετε το εξωτερικό της ιδιοκτησίας σας (από απόσταση, εάν είναι δυνατόν) και να ειδοποιήσετε την αστυνομία.

Το Seismo (υπάρχου και άλλες προτάσεις) είναι ένα εξωτερικό σύστημα ασφαλείας εδάφους, το οποίο μπορεί να ενσωματωθεί σε οποιοδήποτε υπάρχον σύστημα ασφαλείας, συναγερμό διαρρήκτη ή σύστημα CCTV.

Η τεχνολογία αισθητήρα γείωσης Seismo είναι κατασκευασμένη από 4 ή 8 μονάδες ανίχνευσης (geophones) με έναν αναλυτή.
Οι αυτόνομοι ανιχνευτές Seismo θαμμένοι σεισμοί είναι εγκατεστημένοι υπόγεια και είναι σε θέση να αναγνωρίζουν τα βήματα και τις κινήσεις του οχήματος.

Το σύστημα έχει σχεδιαστεί για να λαμβάνει μόνο δονήσεις που σχετίζονται με την ασφάλεια, δεν αισθάνεται σεισμούς.

Το Seismo είναι ένα περιμετρικό σύστημα εδάφους που είναι ανθεκτικό σε ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες, όπως καιρικές συνθήκες και αλλαγές θερμοκρασίας και μπορεί να λειτουργήσει σε μια μεγάλη ποικιλία εδαφών χωρίς παρεμβολές από βλάστηση ή ισχυρούς ανέμους.

Σε σύγκριση με άλλες τεχνολογίες όπως η διαρροή ομοαξονικού RF Οι σεισμικοί ανιχνευτές Seismo μπορούν να λειτουργήσουν σε οποιοδήποτε έδαφος χωρίς προετοιμασία και δεν χρειάζονται ειδικές συνθήκες.

Το σύστημα έχει αναπτυχθεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα και έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί χωρίς καμία συντήρηση.

Φυσικά για μια ολοκληρωμένη εικόνα διαβάστε και Περιμετρική ασφάλεια κατοικίας.

Τανταλίδης Μ.