Κουκουλοφόροι με κατσαβίδια, εισέβαλαν 6 τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε τριώροφη κατοικία στην Ηλιούπολη και επιτέθηκαν στον 53χρονο ιδιοκτήτη και την ηλικιωμένη μητέρα του.

Οι δράστες πρέπει να είχαν πληροφόρηση και χτύπησαν στοχευμένα το διαμέρισμα της οδού Σπετσών στην Ηλιούπολη.

Ο 53χρονος ιδιοκτήτης της τριώροφης κατοικίας ανοίγει την πόρτα του διαμερίσματος του 2ου ορόφου (ο 1ος και ο 3ος δεν κατοικούνται) όταν ξαφνικά οι δράστες που τον παρακολουθούσαν και γνώριζαν το πρόγραμμά του, ορμούν πάνω του και τον αναγκάζουν να ξαναμπεί μέσα. Τα τρία άτομα με τις μαύρες κουκούλες και τα κατσαβίδια στα χέρια, μιλώντας σπαστά ελληνικά του κλείνουν το στόμα και τον σέρνουν στο υπνοδωμάτιο που βρισκόταν η μητέρα του και τον πετούν στο κρεβάτι.

Οι δύο δράστες τους κρατούν ακινητοποιημένους και ο τρίτος συνεργός έψαχνε όλα τα δωμάτια. Λίγη ώρα αργότερα και ενώ έχουν αρπάξει το ποσό των 300.000 ευρώ, βγαίνουν έξω από το διαμέρισμα και χάνονται στο σκοτάδι.

Τα χρήματα προέρχονταν από εφάπαξ του ιδίου και της μητέρας του. Λόγω της κρίσης, είπε ότι τα έβγαλε το 2015 από την τράπεζα και τα έκρυβε στο σπίτι καθώς φοβόταν μην τα «κουρέψουν».