Θρίλερ στη Σαντορίνη με 34χρονο αλλοδαπό που βρέθηκε «σφαγμένος και τυλιγμένος με σεντόνι» μέσα στο σπίτι στην περιοχή Ροδίες.

Ο υπήκοος Μπαγκλαντές, βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής από έναν Έλληνα και δύο ομοεθνείς του, ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια Σαντορίνης, ενώ στο νησί μετέβη και από τα κεντρικά της Ασφάλειας κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών για να ψάξει την περίεργη υπόθεση και να εντοπίσει τον μυστηριώδη «αντεροβγάλτη».

Τελικά, τη λύση έδωσε χθες ο ιατροδικαστής, αλλά και η έρευνα των έμπειρων αστυνομικών, όπου διαπίστωσαν πως δεν επρόκειτο για δολοφονία, αλλά για ατύχημα, καθώς ο αλλοδαπός αυτοτραυματίστηκε προσπαθώντας να μπει στο σπίτι του από το παράθυρο, παραπάτησε και τυλίχτηκε με την κουρτίνα και άφησε λίγο αργότερα την τελευταία του πνοή.

Ήταν μεθυσμένος

Το χρονικό της απίστευτης υπόθεσης που εξελίχθηκε σε θρίλερ και προκάλεσε για 48 ώρες την κινητοποίηση της Αστυνομίας και του κλιμακίου του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που αναζητούσαν τον “Τζακ τον Αντεροβγάλτη” της Σαντορίνης, ξεκίνησε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.

Η ώρα ήταν 4 παρά 10 όταν οι τρεις άνδρες, βρήκαν μέσα στο σπίτι στις Ροδιές, τον 34χρονο από το Μπαγκλαντές νεκρό και τυλιγμένο σε ένα σεντόνι, πνιγμένο σε λίμνη αίματος. Ανοίγοντάς το, διαπίστωσαν ότι ο άνδρας έφερε μια τεράστια τομή, σαν κάποιος να τον είχε ξεκοιλιάσει.

Έντρομοι ενημέρωσαν την Ασφάλεια Σαντορίνης ενώ στο νησί έφθασε και κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Για 48 ώρες οι αστυνομικοί ερευνούσαν τον χώρο και συνέλεγαν στοιχεία για να εντοπίσουν τον δολοφόνο ενώ το πτώμα μετεφέρθη στην Αθήνα όπου εκεί η ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψε την αλήθεια.

Όπως προέκυψε, ο άνδρας μεθυσμένος προσπάθησε να μπει μέσα στο σπίτι του. Όμως δεν τα κατάφερε και έτσι πλησίασε το παράθυρο, το έσπασε και πήδηξε μέσα. Τη στιγμή όμως που έμπαινε, τον έκοψαν τα τζάμια, ενώ από την πτώση τυλίχτηκε στην κουρτίνα και στη συνέχεια παγιδευμένος στο ύφασμα και σοβαρά τραυματισμένος από τα κοφτερά τζάμια ξεψύχησε.

Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα

https://www.protothema.gr