Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις ληστειών και κλοπών στην Θεσσαλονίκη

Πέραν της αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης με πεζές και εποχούμενες περιπολίες, συστηματικές και στοχευμένες δράσεις που οδηγούν σε αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διενεργούν έρευνες σχετικά με υποθέσεις που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Στο πλαίσιο αυτό , κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας Λευκού Πύργου και Χαριλάου – Αναλήψεως εξιχνίασαν δύο (2) περιπτώσεις ληστειών και οκτώ (8) περιπτώσεις κλοπών που έλαβαν χώρα σε περιοχές αρμοδιότητάς τους. Αφορούν σε διαρρήξεις και κλοπές από σταθμευμένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και διαμερίσματα, μία περίπτωση ληστείας και τρεις περιπτώσεις κλοπών από πεζούς και μία ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή της Πυλαίας.

Για όλες τις παραπάνω υποθέσεις, σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος έντεκα (11) συνολικά ατόμων, οι οποίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι Υπηρεσίες των υφιστάμενων Διευθύνσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης θα συνεχίσουν τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσουν περισσότερες καταγγελόμενες υποθέσεις.