You are currently viewing Συνελήφθη ποντικός στην Καλαμαριά με λεία πάνω από 400.000 ευρώ

Στην περιοχή της Αττικής ανακαλύφθηκε και συνελήφθη ένας διαρρήκτης, ο οποίος είχε αποσπάσει από ένα διαμέρισμα στην Καλαμαριά το ποσό των 300.000 ευρώ, κοσμήματα που έχουν αξία περίπου 100.000 ευρώ και τρεις ηλεκτρονικές συσκευές (tablet).

Ο δράστης είναι ένας 35χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη με τη χρήση εντάλματος σύλληψης από αστυνομικούς της Αστυνομίας της Καλαμαριάς, στο πλαίσιο συνεργασίας με αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, που ασχολούνται με την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας.

Μια γυναίκα 33 ετών ανέφερε στην αστυνομία ότι τον περασμένο Νοέμβριο εισέβαλε κάποιος στο διαμέρισμά της και έκλεψε χρήματα και κοσμήματα. Στη συνέχεια, η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε έναν 35χρονο άνδρα, ο οποίος κατηγορείται για τη διάπραξη της διάρρηξης.

Κατά τη διάρκεια έρευνας στο διαμέρισμα του άντρα, βρέθηκαν πολλά κλειδιά θυρών, μηχάνημα κοπής-διαμόρφωσης κλειδιών και άλλα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται για τη διάρρηξη σπιτιών, καθώς και κινητά τηλέφωνα. Επίσης, βρέθηκε μια μικρή ποσότητα ναρκωτικών ουσιών και ο άνδρας αντιμετωπίζει και αυτόνομη κατηγορία για την κατοχή τους.