Με 40 μαχαιριές σκότωσε η 17χρονη την 22χρονη “φίλη” της

Η 17χρονη φέρεται να πήρε ένα μπουκάλι και κατάφερε σφοδρά χτυπήματα στο κεφάλι της 22χρονης φοιτήτριας Γερμανικής Φιλολογίας, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema για τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Στη συνέχεια πήρε πιθανότατα δύο μαχαίρια και άρχισε να χτυπά την 22χρονη στο πρόσωπο και τον λαιμό.

Κατά την άγρια επίθεση η 17χρονη έκοψε τένοντά της και χθες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», προκειμένου να της παρασχεθεί ιατρική βοήθεια και επέστρεψε στην υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, όπου θα παραμείνει μέχρι την απολογία της.

Χθες, Δευτέρα, η 17χρονη συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, μετήχθη στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. Η οικογένειά της διόρισε τεχνικό σύμβουλο τον ιατροδικαστή Δημήτρη Γαλεντέρη.

Εξερχόμενος από τα δικαστήρια ο κ. Θεοδωρόπουλος έκανε λόγο για «έγκλημα πάθους». Είπε πως η 17χρονη είναι ένα παιδί με ψυχολογικά προβλήματα, που το τελευταίο διάστημα δεν λάμβανε φαρμακευτική αγωγή. Εξάλλου, για ψυχολογικά προβλήματα έκαναν λόγο και οι γονείς της ανήλικης, σε ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες.

«Η κόρη μας είναι ένα παιδί με έντονα ψυχολογικά προβλήματα τα οποία δυστυχώς παρά την ιατρική βοήθεια που της παρείχαμε από την αρχή της εφηβικής της ηλικίας σε αναρίθμητους παιδοψυχίατρους – ψυχολόγους δεν κατέστη δυνατό να θεραπευθεί. Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για το έγκλημα που τέλεσε η κόρη μας με σκοπό να μην βλάψει κανέναν άλλον εις το μέλλον και τελευταίο τον εαυτό της», ανέφεραν μεταξύ άλλων.