Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι ηλικιωμένου και τον ξυλοκόπησαν στο Δήλεσι

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από ένα περιστατικό ληστείας στις αρχές Οκτωβρίου που ήρθε στο φως, συγκλονίζει. Ηλικιωμένος αντιλήφθηκε ότι έχει γίνει εισβολή ληστών στο σπίτι του στο Δήλεσι κι εκείνοι τον ξυλοκόπησαν για να διαφύγουν!

Άγνωστοι κουκουλοφόροι μπήκαν στο σπίτι για να κλέψουν, αγνοώντας ίσως (ή δεν τους ένοιαζε) πως ήταν μέσα ο κύριος Θέμης Μέμος. Άρπαξαν τα χρυσαφικά ενεργοποιώντας τον συναγερμό και με το που είδαν τον ηλικιωμένο, ο οποίος πήγε να δει τι συμβαίνει στον πάνω όροφο του σπιτιού του, του επιτέθηκαν.

Τον χτυπούσαν, τον έσπρωχναν και ένας εκ των ληστών τον πατούσε, περνώντας… από πάνω του. Ευτυχώς το θύμα χρειάστηκε μόνο μερικά ράμματα, αλλά όπως είπε στον ΣΚΑΪ «ζω από καθαρή τύχη».

Οι δράστες αναζητούνται.

Πηγή : ΣΚΑΪ

Κρατάμε την ψυχραιμία μας (έχουμε πατέρα στην ηλικία του θύματος) και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάποιες παρατηρήσεις για το αποτρόπαιο γεγονός. Ο ιδιοκτήτης δεν έπρεπε να ανεβεί τις σκάλες μόνος του και άοπλος. Με την κίνηση του αυτή, το μόνο που έκανε ήταν να διακινδυνέψει την ζωή του. Αλλά τι έπρεπε να κάνει ; Διαβάστε : Τι κάνω αν κάποιος μπει στο σπίτι μου;