Σοκ στο κέντρο της Αθήνας

Η Αθήνα αρχίζει να θυμίζει Καμπούλ

Η χώρα, το κράτος, δεν είναι αφηρημένες έννοιες, αλλά εκφράζουν τον λαό που μένει στα όρια  της χώρας αυτής, γηγενής ή αλλογενής. Η Αθήνα ειδικά τα τελευταία χρόνια την ετοιμάζουν να γίνει χωνευτήρι λαών και πολιτισμών. Χώρες με καλύτερη κρατική οργάνωση που το προσπάθησαν στο παρελθόν δε τα κατάφεραν, φανταστείτε τι θα γίνει στην χώρα “μας”!

Το “σκηνικό” που έγινε μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας είναι μία πρόγευση για τα μελλούμενα…

Διαβάζουμε στις συστημικές ιστοσελίδες : “Σοκ στο κέντρο της Αθήνας: Μαχαίρωσαν 18χρονο για μια αλυσίδα“, χωρίς όμως να προσπαθήσουν να εξηγήσουν τα αίτια του φαινομένου. Φυσικά η αντικειμενική δημοσιογραφία έτσι πρέπει  να είναι, αλλά ενώ για άλλα θέματα φτάνουν μέχρι και σε συγγενείς 3ου βαθμού για να ανακαλύψουν τα αίτια, σε τέτοιες περιπτώσεις ούτε τα ονόματα των δραστών δεν θα μάθουμε!

Η είδηση : Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε ένας 18χρονος στο κέντρο της Αθήνας από τρία άτομα “αλλοδαπούς” που ήθελαν να του κλέψουν μια αλυσίδα που φορούσε.

Τις λεπτομέρειες της επίθεσης περιέγραψε ο ίδιος σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok.

 

@arapakiss3 #ftypシ #sos #ellada #athens ♬ πρωτότυπος ήχος – Arapakis


Έχουμε δύναμη την ψήφο μας αλλά και την φωνή μας. Μέχρι να αλλάξει κάτι, απλά προσέχουμε πολύ όταν κυκλοφορούμε στην Καμπούλ – Αθήνα.