Αντικραδασμικός συναγερμός και μαγνητική παγίδα

Αντικραδασμικός συναγερμός και μαγνητική παγίδα με σειρήνα 120dB και τηλεχειριστήριο κρατήστε τους κλέφτες μακριά σας εύκολα και οικονομικά…

Αυτός ο αντικραδασμικός συναγερμός και μαγνητική παγίδα με σειρήνα 120dB και τηλεχειριστήριο, θα ενεργοποιηθεί με την ανίχνευση κραδασμού – χτυπημάτων, αλλά και με την παραβίαση της πόρτας ή του παραθύρου και η σειρήνα θα τεθεί σε λειτουργία.
Είναι ένας έξυπνος αντικραδασμικός συναγερμός με άπειρες εφαρμογές στην καθημερινότητα, τόσες όσες και οι ιδέες σας. Συμπληρωματικά μπορείτε να αποκτήσετε τον πραγματικά ΕΞΥΠΝΟ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΕ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ που θα Δείτε εδώ.Καταγράψτε ένα μήνυμα που θα εκφωνήσει αυτόματα όταν εντοπίσει κλέφτη π.χ. ΠΡΟΣΟΧΗ ! Το σύστημα ασφαλείας εντόπισε την ΠΑΡΑΝΟΜΗ παρουσία σας και έχει ειδοποιηθεί ο ιδιοκτήτης και η αστυνομία !
Και να είσθε σίγουροι ότι ο κλέφτης θα το βάλει στα πόδια !
Τοποθετήστε αυτό τον αντικραδασμικό συναγερμό και τη μαγνητική παγίδα σε δευτερόλεπτα, μόνοι σας χωρίς τεχνικό. !!
Κατά την ενεργοποίηση με το τηλεκοντρόλ θα ακούσετε ένα μπίπ και κατά την απενεργοποίηση δύο μπιπ.
Μια μοναδική και οικονομική λύση για να ασφαλίσετε το χώρο σας, το ποδήλατό, την μοτοσυκλέτα σας ή κάποιο προσωπικό σας αντικείμενο.
Αποτρέψτε κάθε επίδοξο κλέφτη με ένα τρόπο που δεν θα το περιμένει!
Συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο για να μπορείτε από απόσταση (περίπου 30 μέτρα) να ασφαλίζετε ή να απασφαλίζετε το συναγερμό χωρίς να σας καταλαβαίνει κανείς.
Διαθέτει μαγνητική βάση για εύκολη προσαρμογή σε οποιοδήποτε μεταλλικό αντικείμενο π.χ.αυτοκίνητο, μηχανή, ποδήλατο, εξώπορτα, εργαλειοθήκη, κ.λ.π.
Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι είναι ένας μοναδικά έξυπνος, οικονομικός, αποτελεσματικός, κομψός συναγερμός σε μία καταπληκτική τιμή !

περισσότερα…