Ιδανική λύση για το σπίτι, το εξοχικό, το γκαράζ, τον κήπο ακόμα και για προστασία της ιδιωτικής σας περιουσίας από κακόβουλες ενέργειες

Με τον ηλιακό LED,  προβολέα εξοικονομείτε ενέργεια καθώς δεν απαιτείται παροχή ρεύματος. Επαναφορτίζεται πλήρως, μόνο από τον ήλιο χαρίζοντας σας φως για τουλάχιστον 8-10 ώρες τους καλοκαιρινούς μήνες και 5-7 ώρες τους χειμερινούς.

Ο LED προβολέας της Smartek  διαθέτει ισχυρό LED τεχνολογίας COB (Chips on Board). Η τεχνολογία COB ενσωματώνει πολλαπλά LED chip και συνεπώς περισσότερες διόδους εκπομπής φωτός σε μια μονάδα φωτισμού. Έτσι όταν το φωτιστικό σώμα είναι αναμμένο μοιάζει σαν ένα ενιαίο πάνελ και όχι σαν πολλά μικρά LED φωτάκια, όπως συνέβαινε με τις προηγούμενες τεχνολογίες.

Παράλληλα τα φωτιστικά σώματα με τεχνολογία COB μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα την ενέργεια επιτυγχάνοντας καλύτερες αναλογίες lumen-per-watt και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σχέση με τα συμβατικά LED. Συγκεκριμένα η μίνιμουμ ισχύ των LED με τεχνολογία COB είναι 80 lumens ανά watt επιτυγχάνοντας την αύξηση της περιοχής φωτισμού κατά 10 φόρες.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα των LED με τεχνολογία COB σε σχέση με τις συμβατικές τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στα LED είναι η χαμηλή θερμική απόδοση που επιτυγχάνεται χάρη στο σχεδιασμό που επιτρέπει την ψύξη του κεραμικού υποστρώματος των LED τσιπς.

Οι λειτουργίες που  διαθέτει ο LED προβολέας της Smartek  δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να τον ρυθμίζει συμφώνα με τις ανάγκες του.

Στο κάτω μέρος του ανιχνευτή κίνησης υπάρχουν τρία κουμπιά dimmers από τα οποία μπορείτε να ρυθμίσετε τις 3 βασικές λειτουργίες του προβολέα.

1)Ευαισθησία ανίχνευσης

Το πρώτο κουμπί dimmer του προβολέα ρυθμίζει την ευαισθησία του ανιχνευτή κίνησης, ο οποίος δίνει εντολή στον προβολέα για να ανάψει. Μπορείτε να τον ρυθμίσετε ώστε να ανιχνεύει την κίνηση από τα δυο μέτρα απόσταση (χαμηλή ευαισθησία) έως και τα δώδεκα μέτρα απόσταση (υψηλή ευαισθησία).

2) Χρόνος λειτουργίας του προβολέα

Το δεύτερο κουμπί dimmer του προβολέα ρυθμίζει τον χρόνο διάρκειας που θέλετε να λειτουργεί ο προβολέας κάθε φορά που θα ανιχνεύσει κίνηση και θα ανάψει. Μπορείτε να το ρυθμίσετε από 5 έως 120 δευτερόλεπτα.

3) Ευαισθησία σκοτεινότητας

Το τρίτο κουμπί dimmer του προβολέα ρυθμίζει την ευαισθησία του ανιχνευτή για λειτουργία ημέρας η νύχτας. Εάν τοποθετήσετε το dimmer στο χαμηλό επίπεδο τότε ο προβολέας θα ανάβει μόνο τις βραδινές ώρες αντίθετα εάν τοποθετήσετε το dimmer στο υψηλό επίπεδο τότε ο προβολέας θα ανάβει ακόμα και με το φως της ημέρας.

Χαρακτηριστικά

LED τεχνολογίας COB λευκού φωτισμού

https://www.e-gadgets.gr/solar-led-500-lumens.html