20χρονος προσπάθησε να διαρρήξει αυτοκίνητο, αλλά…

Ένας 20χρονος προσπάθησε να τραυματίσει με μαχαίρι ιδιοκτήτη αυτοκινήτου, όταν εκείνος τον αντιλήφθηκε να επιχειρεί να διαρρήξει το όχημά του. Το περιστατικό συνέβη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ στο σημείο κλήθηκαν δικυκλιστές αστυνομικοί που συνέλαβαν τον 20χρονο και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία οδηγείται στον εισαγγελέα.

Όλα ξεκίνησαν, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, όταν ο νεαρός συλληφθείς, συνοδευόμενος από δύο συνεργούς του, προσπάθησε να εισέλθει παράνομα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο. Οι κινήσεις του όμως έγιναν αντιληπτές από τον 47χρονο ιδιοκτήτη του οχήματος και τότε, υπό άγνωστες συνθήκες, ο 20χρονος επιχείρησε να τον τραυματίσει με μαχαίρι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., αφού ο 47χρονος τον απέφυγε, ο νεαρός αλλοδαπός αποχώρησε για να επιστρέψει λίγο αργότερα προσπαθώντας για δεύτερη φορά να τον τραυματίσει.

Ειδοποιήθηκε η Άμεση Δράση και στο σημείο κατέφθασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ακινητοποίησαν τον 20χρονο, παρά την σθεναρή αντίσταση που προέβαλε, εξυβρίζοντας, απειλώντας και απωθώντας τους αστυνομικούς, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.