Βίντεο ντοκουμέντο με τη δράση ζευγαριού Μπόνι και Κλάιντ που λήστευε καταστήματα

Βίντεο με τη δράση ζευγαριού διαρρηκτών που έκλεβε καταστήματα στην Αθήνα έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Το ζευγάρι, ένας 34χρονος αλλοδαπός και μια 38χρονη Ελληνίδα συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, λίγο μετά την προσπάθειά τους να μπουν σε κατάστημα στη Νέα Σμύρνη.

Τα δύο μέλη της συμμορίας, σύμφωνα με το Mega, έφταναν στα καταστήματα με ένα αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε η γυναίκα. Ο 34χρονος προσπαθούσε να μπει μέσα στα καταστήματα με διαρρηκτικά εργαλεία παραβιάζοντας τις πόρτες.

Άρπαζαν χρήματα, κινητά και τάμπλετ

Σε ένα από τα βίντεο φαίνεται ο 34χρονος να έχει μπει σε καφετέρια και σχεδόν έρποντας να φτάνει πίσω από τον πάγκο που υπήρχε η ταμειακή μηχανή. Αφού βλέπει ότι δεν υπάρχουν χρήματα, παίρνει ένα τάμπλετ και εξαφανίζεται.

Σε άλλο βίντεο ο 34χρονος φτάνει πίσω από τον γκισέ, αρπάζει χρήματα από το ταμείο καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο και τρέπεται σε φυγή.

Το ζευγάρι έχει χτυπήσει σε 10 καταστήματα από τον περασμένο Αύγουστο σε Γλυφάδα, Σαρωνίδα, Ηλιούπολη, Κορωπί, Καλύβια, Παλαιά Φώκαια και Νέα Φιλαδέλφεια.