Συσκευή gsm-gps με φωνητική ακρόαση MAT-NEIV13

Ηλεκτρονική συσκευή gsm-gps για άμεση ειδοποίηση σας τηλεφωνικά ή στέλνοντας SMS με την βοήθεια μιας κάρτας κινητού κινητής τηλεφωνίας. Εγκαταστήστε την κάρτα SIM της κινητής τηλεφωνίας (cosmote-vodafone-wind) στην υποδοχή της συσκευής που είναι σχεδιασμένη να λειτουργεί ως μαγνητική επαφή του συναγερμού και όταν κάποιος προσπαθήσει να παραβίαση την πόρτα ή το παράθυρο θα σας ειδοποίηση στο κινητό σας με γραπτό μήνυμα sms και θα σας καλέσει για να ακούσετε συνομιλίες στο χώρο που είναι τοποθετημένο.

Επίσης η συσκευή λειτουργεί ως κοριός στον χώρο που θα τοποθετηθεί ή ως συσκευή gps που μας δίνει με γραπτό μήνυμα την γεωγραφική της θέση.

 

Η συσκευή gsm-gps έχει εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία για να μπορεί να λειτουργεί αυτόνομα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε περίπτωση που θέλουμε συνεχή λειτουργία περιλαμβάνει τροφοδοτικό που το συνδέεται στο ρεύμα. 

Αυτό το ηλεκτρονικό προϊόν είναι ιδανικό για πόρτες και παράθυρα σε μόνιμες ή εξοχικές κατοικίες,γραφεία, αποθήκες κ.α. για να έχετε άμεση ενημέρωση για το ποιος μπαίνει στο χώρο που έχετε εγκαταστήσει. Η εγκατάσταση της συσκευής είναι εύκολη και δεν χρειάζονται ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις.

Περισσότερες λεπτομέρειες και αγορά : https://www.mat-security.eu/products/device-gsm-gps-mat-neiv11/