Αυτή η GPS συσκευή εντοπισμού των αντικειμένων σας ζυγίζει λιγότερο από 5gr!
Βάλτε την στα κλειδιά σας, τα τιμαλφή σας, στην τσέπη των μικρών παιδιών σας, όταν απομακρυνθούν θα ειδοποιηθείτε μέσω bluetooth από το κινητό σας, θα βρείτε εύκολα το αυτοκίνητό σας ειδικά το βράδυ σε ένα μεγάλο πάρκινγκ!
Πείτε τέλος με αυτή τη GPS συσκευή εντοπισμού στο χάσιμο αντικειμένων της καθημερινότητάς σας.
To TrackR είναι μια συσκευή εντοπισμού σε μέγεθος ενός κέρματος, το οποίο λειτουργεί μέσω χαμηλών εκπομπών Bluetooth και μπορεί να εντοπισθεί από μια πληθώρα iOS και Android συσκευών.
Η συσκευή αυτή εντοπισμού μπορεί να τα τοποθετηθεί σε κατοικίδια, βαλίτσες, κλειδιά, Remote Controls, Notebooks ακόμα και για γονικό έλεγχο σε μικρά παιδιά μέσω της τοποθέτησης σε ρούχα ή παπούτσια – πάντα τηρώντας νόμους και ηθικούς κανόνες.
Με μέγεθος όσο ένα κέρμα, είναι εύκολο να το κολλήσεις σε κάθε αντικείμενο, και σου επιτρέπει να μετατρέψεις τη συσκευή σου σε μια οθόνη ραντάρ ανίχνευσης.
Το TrackR λοιπόν είναι μια συσκευή σε μέγεθος κέρματος που σε βοηθάει να βρίσκεις εύκολα τα υπάρχοντά σου ή πράγματα αξίας αρκεί να τοποθετήσεις πάνω σε αυτά την εν λόγω συσκευή.

Εγκαθιστώντας την εφαρμογή TrackR App στο smartphone σου οι υπηρεσίες που σου παρέχονται είναι οι εξής :

  •  Καθώς έχεις θέσει σε λειτουργία την εφαρμογή από το κινητό σου τηλέφωνο και της έχεις γνωστοποιήσει ποιο είναι αυτό το αντικείμενο που σου “κρύβεται” και το ψάχνεις και φυσικά έχεις τοποθετήσει πάνω σε αυτό το TrackR πχ. στα κλειδιά σου, η συσκευή βγάζει έναν ήχο ώστε να σε διευκολύνει να το εντοπίσεις. Επίσης πάνω στην κονσόλα του κινητού σου αναγράφεται η απόσταση στην οποία βρίσκεσαι από το αντικείμενο που αναζητάς ώστε να γνωρίζεις πόσο μακριά απέχεις από αυτό.
  • Σε περίπτωση τώρα που έχεις χάσει το κινητό σου τηλέφωνο τα πράγματα είναι πάλι απλά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις στα χέρια σου το TrackR να πατήσεις το κουμπί που βρίσκεται πάνω στη συσκευή και το κινητό σου τηλέφωνο θα αρχίσει να χτυπά ακόμη κι αν το έχεις θέσει σε αθόρυβη λειτουργία.
  • Επιπλέον στην αναζήτηση χαμένων αντικειμένων μπορούν να βοηθήσουν άλλοι χρήστες της εφαρμογής TrackR. Με την υπηρεσία Crowd GPS, εντοπίζονται άλλοι χρήστες της εφαρμογής (ακόμη κι αν δεν την χρησιμοποιούν εκείνη την ώρα) που βρίσκονται κοντά στο αντικείμενο που αναζητάς και σου αποστέλλεται η τοποθεσία τους.
  • Τέλος έχεις τη δυνατότητα να ενεργοποιήσεις μια λειτουργία που σε ειδοποιεί ηχητικά, σε περίπτωση που απομακρυνθείς αφήνοντας πίσω σου κάποιο αντικείμενο, πάνω στο οποίο είναι τοποθετημένη η συσκευή TrackR.

Αγορά εδώ…