Συνελήφθη, απογευματινές ώρες πριν μερικές ημέρες στη Βάρη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, 22χρονος ημεδαπός για ληστείες κατ’ εξακολούθηση και για παράβαση της Νομοθεσίας περί όπλων.

Στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων τριών ένοπλων ληστειών, που διαπράχθηκαν τον τελευταίο μήνα σε περίπτερο, πρατήριο υγρών καυσίμων και κατάστημα τυχερών παιγνίων σε Ελληνικό και Γλυφάδα, συστήθηκε από την ανωτέρω Υπηρεσία ειδική ομάδα αστυνομικών για την ταυτοποίηση και εντοπισμό του δράστη.

Ως προς τον τρόπο δράσης, ο 22χρονος, βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες, φορώντας υγειονομική μάσκα και κουκούλα, προσέγγιζε τα στοχοποιημένα καταστήματα και εισέρχονταν αιφνιδιαστικά σε αυτά. Ακολούθως, με την απειλή πιστολιού, ακινητοποιούσε τους υπαλλήλους των καταστημάτων και τους εξανάγκαζε να του παραδώσουν χρηματικά ποσά και προϊόντα και στη συνέχεια διέφευγε πεζός.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην αποθήκη της οικίας του, βρέθηκαν κρυμμένα και κατασχέθηκαν, -2- αεροβόλα πιστόλια, ο ρουχισμός που φορούσε κατά τη διάπραξη των ληστειών, το χρηματικό ποσό των -115- ευρώ και δελτία τυχερών παιγνίων που είχε αφαιρέσει από συναφές κατάστημα.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα εξιχνιάσθηκαν 3 ληστείες.