Ηλιακό ραδιόφωνο για έκτακτες καταστάσεις

Αυτό το ηλιακό ραδιόφωνο USB-MP3 + Φακός με 8 bands – Yποδοχή USB στικάκι-κάρτας SD + ηλιακός φορτιστή της επαναφορτιζόμενης μπαταρίας, είναι το έξυπνο πολυραδιόφωνο που θα σας συντροφεύει στην εξοχή, το camping, το ψάρεμα ακόμα και στο σπίτι.

Ιδανική λύση για τους αγρότες και τους εργαζόμενους που δεν έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρική ενέργεια για τη φόρτιση της συσκευής, με ηλιακό πάνελ τοποθετημένο στο πίσω μέρος της συσκευής.

Η συσκευή έχει ποιότητα ραδιοφωνικού δέκτη και πολύ καλή επιλογή ραδιοφωνικών σταθμών για ραδιοζεύξεις AM (MW) και FM και SW1 έως SW6.

Μπορείτε επίσης να ακούτε αρχεία ήχου με σχετικά ισχυρό ήχο και καλής ποιότητας μέσω Bluetooth ή μνήμης flash και κάρτας TF. Η συσκευή φορτίζεται μέσω διεπαφής USB και διαθέτει επίσης φακό LED.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρικό ρεύμα που έχει αποθηκευτεί από τον ήλιο στα 4,2 βολτ για διαφορετικούς σκοπούς.

Το φορητό ηλιακό ραδιόφωνο USB-MP3, με είσοδο για στικάκι USB -microSD card, ενσωματώνει τρεις επιλογές λειτουργίας με μπαταρία:

  1. Εμπεριέχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία παρόμοια με αυτή που έχουν τα κινητά.
  2. Μπορεί να φορτίζει από τον ήλιο (συνοδεύεται με μίνι panel).

Οι πρόσθετες λειτουργίες που έχει το Ηλιακό ραδιόφωνο το κάνουν πραγματικά “πολυραδιόφωνο”.

  1. Ανήκει στην κατηγορία των παγκοσμίου λήψεως αφού έχει 3 bands.
  2. Ενσωματώνει ισχυρό φακό Led.
  3. Έχει είσοδο usb και κάρτας sd για να συνδέσετε ένα στικάκι usb ή κάρτα sd και να απολαύσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια!

Ιδανικό για την εξοχή, το camping, το ψάρεμα, το σπίτι, το γραφείο παν

Αγορά εδώ…