You are currently viewing Ηλιακή Αδιάβροχη Ασύρματη IP WiFi Κάμερα
Ηλιακή Αδιάβροχη Ασύρματη IP WiFi Κάμερα Full HD 1080p P2P με Νυχτερινή Λήψη, Ανιχνευτή Κίνησης, Ειδοποίηση στο Κινητό, Μικρόφωνο, Ηχείο, & Micro SD

Επαναφορτιζόμενη ασύρματη Wifi Ip camera εξωτερικού χώρου υψηλής ανάλυσης Full HD 1080p με ηλιακό – φωτοβολταϊκό πάνελ. Διαθέτει IR λυχνίες υπέρυθρων για νυχτερινή λήψη έως 50μ μακριά, αισθητήρα κίνησης, ισχυρή αδιαβροχοποίηση και P2P δυνατότητα τοπικής παρακολούθησης χωρίς ίντερνετ.

Η μόνη Wifi κάμερα που λειτουργεί χωρίς καλώδια και ρεύμα!

Επαναφορτιζόμενη ασύρματη Wifi Ip camera ΥΝ-100+ υψηλής ανάλυσης Full High Definition 1080p με ηλιακό – φωτοβολταϊκό πάνελ. Λειτουργεί 24/7 και φορτίζει αυτόνομα και αυτόματα κατά την διάρκεια της ημέρας.

Η ηλιακή κάμερα IP – WIFI είναι αυτόνομη λειτουργεί χωρίς ρεύμα με ηλιακό πάνελ και συνδέεται ασύρματα στο ίντερνετ μέσω WIFI.

Η μόνη κάμερα της αγοράς που πραγματικά διαθέτει τα παρακάτω, χωρίς δυσκολίες και τεχνικά προβλήματα:

 • Πολύ δυνατές λυχνίες υπέρυθρων για άψογη νυχτερινή λήψη έως και 50 μέτρα μακριά
 • Αδιαβροχοποίηση IP67 Weatherproof
 • Ηλιακό πάνελ φόρτισης που απορροφάει και θερμότητα
 • Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία 4000mAh
 • Ενσωματωμένο αισθητήρα κίνησης με ρύθμιση ευαισθησίας
 • Ειδοποίηση στο κινητό σε περίπτωση που η κάμερα ανιχνεύσει κίνηση
 • P2P (δυνατότητα παρακολούθησης ακόμα και χωρίς ίντερνετ,ούτε κάρτας Sim)
 • Μπορεί να υποστηρίξει αμφίδρομη ομιλία καθώς διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο.
 • Δυνατότητα προγραμματισμού διάρκειας καταγραφής βίντεο όταν ανιχνεύει κίνηση (15, 30, 45s)
 • Μπορείτε να δείτε ανά πάσα στιγμή μέσω του App τι έχει καταγράψει η κάμερα.
 • Live λήψη φωτογραφιών και video
 • Δυνατότητα σύνδεσης και διαχείρισης πολλών κάμερων
 • App πλήρως λειτουργικό για Android & iOs
 • Διαρκεί 30 μέρες χωρίς ηλιοφάνεια (συννεφιά)
 • Επιτοίχια, διαθέτει βάση.

Η προστασία που χρειάζεστε 24 ώρες το 24ωρο!

Παρακολουθείστε το χώρο σας μέσα από το κινητό σας όπου και αν βρίσκεστε μέσω internet ή τοπικά P2P ( στον ίδιο χώρο ) χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο* !

Αυτή η ηλιακή κάμερα IP – WIFI είναι αυτόνομη, εξωτερικού χώρου, αδιάβροχη, νυχτερινής όρασης, καταγράφει σε SD Card και ειδοποιεί στο κινητό σας.

Το φωτοβολταϊκό πάνελ είναι υψηλής ευαισθησίας και μπορεί να φορτίσει την μπαταρία (πιο αργά) ακόμα και σε μέρες συννεφιάς. Σε θερμοκρασία πάνω από 33 Βαθμούς η κάμερα απορροφάει την θερμότητα και την μετατρέπει σε ενέργεια τροφοδοσίας της κάμερας για να μην καταναλώνει την μπαταρία!

Δυνατότητα να την βλέπετε ακόμα και όταν βρίσκεστε σε διαφορετική χώρα, μέσω του κινητού σας, ενώ ταυτόχρονα καταγράφει σε κάρτα μνήμης έως 64 GB όταν ανιχνεύσει κίνηση!

Μπορείτε να την δείτε Live Online στο κινητό ενώ δίνεται και η δυνατότητα απομακρυσμένης καταγραφής (βιντεο + φωτογραφίες) στην μνήμη του κινητού! Έτσι τα σημαντικότερα αρχεία καταγραφής θα τα έχετε άμεσα διαθέσιμα στο κινητό σας!

Ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να δείτε τι κατέγραψε η κάμερα (ανιχνεύοντας κίνηση), τον περασμένο καιρό. Οι λήψεις θα αποθηκεύονται ανά ημερομηνία και ανά ώρα, για να έχετε πλήρη υλικό καταγραφής.

Η ασύρματη ηλιακή Wifi κάμερα είναι εξοπλισμένη με ευρυγώνιο (μεγάλο) φακός που της δίνει την δυνατότητα να καταγράφει σε γωνία έως 120 μοίρες και μάλιστα σε Full HD ανάλυση, ενώ τα υπέρυθρα LED (είναι αόρατα στο σκοτάδι) της δίνουν νυχτερινή όραση στα 50 μέτρα!

Είναι η μοναδική κάμερα που δεν χρειάζεται καθόλου ρεύμα και μπορείτε να την δείτε Live, καθώς φορτίζει με την δωρεάν ενέργεια του ήλιου.

Έγχρωμη ασύρματη IP κάμερα για περιμετρικό έλεγχο του χώρου σας ακόμα και στο σκοτάδι! Κορυφαία λύση για να προστατεύσετε τον επαγγελματικό ή τον ιδιωτικό σας χώρο ασύρματα, συνδυάζοντας υψηλές δυνατότητες!

Με αυτόματο αισθητήρα φωτός και πολύ ισχυρές λυχνίες αόρατου φωτισμού υπερύθρων IR για νυχτερινή λήψη σας εγγυάται την καλύτερη ποιότητα εικόνας ημέρα και νύχτα.

Καταγράψτε σε πραγματικό χρόνο εικόνα και ήχο, 24 ώρες το 24ωρο. Ιδανική για χρήση τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα, με πανίσχυρους προβολείς νυχτερινού φωτισμού (IR leds) για παρακολούθηση σε χαμηλό έως ανύπαρκτο φωτισμό σε απόσταση έως και ~50 μέτρων.

Η κάμερα είναι πολύ εύχρηστη σε περιβάλλον ADSL όπου η διεύθυνση IP αλλάζει συχνά, καθώς διαθέτει λειτουργία δυναμικού DNS.

Η κάμερα υποστηρίζει αμφίδρομη επικοινωνία μέσω του ενσωματωμένου ηχείου της. Σημαντική λειτουργία η οποία σας δίνει την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με όποιον βρίσκεται στον υπό παρακολούθηση χώρο!

Είναι ιδανική για κάμερα ιδιωτικών χώρων, σπιτιού, γραφείου, μελισσοκομείου, κάμερα στάβλων, κάμερα κτημάτων, κάμερα αγροτών, κάμερα κτηνοτρόφων, κάμερα κυνηγίου, κάμερα αποθήκης, κάμερα γκαράζ, κάμερα επίβλεψης του σταθμευμένου αυτοκινήτου σας, κάμερα φυσιολατρών, κάμερα εξοχικού, κάμερα τροχόσπιτου, ακόμα και κάμερα περιβολιών κ.λ.π.

Αγορά εδώ