Η επισταμένη και μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης, έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε με τη συνδρομή περιπολούντων αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, οδήγησε στην εξιχνίαση διαρρήξεων τριών επιχειρήσεων και περιπτώσεων κλοπής πέντε οχημάτων.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες χθες (11-12-2020), 42χρονος ημεδαπός εντοπίστηκε να κινείται με κλεμμένο όχημα στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Στην κατοχή του βρέθηκε κλειδί δεύτερου κλεμμένου αυτοκινήτου, ενώ κατά την έρευνα του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, οπότε και συνελήφθη.

Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, κατά το τελευταίο διήμερο (9-11/12/2020), στις περιοχές Ευόσμου, Θέρμης και Πυλαίας, ο συλληφθείς με τέσσερις ακόμη συνεργούς του, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής, διέρρηξαν τρείς (3) επιχειρήσεις και προχώρησαν σε κλοπές πέντε (5) οχημάτων και χρηματικών ποσών.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό τυχόν άλλων παθόντων.