Έγχρωμη κάμερα 1080p IP wifi XM-3220

Μία οικονομική κάμερα (περίπου στα 50 ευρώ) για να ενισχύσετε το σύστημα ασφαλείας του σπιτιού ή του καταστήματος σας.

Στοιχεία κάμερας :

Κάμερα IP, WiFi
Ανάλυση 1080P
Φακός 3.6mm
Τοποθέτηση σε τοίχο εξωτερικού χώρου (IP66)
4 x IR LED με φίλτρο ICR, 5 x led ορατού φωτισμού
Αμφίδρομη ηχητική επικοινωνία
Eφαρμογή για Android και Ιos κινητά YCC365Plus (Δεν υπάρχει συμβατότητα με IPC360)
Ρύθμιση: Online περιστροφή μέσω app. 355° οριζόντια, 115° κάθετα
Δέχεται micro SD για καταγραφή.
Διαστάσεις: 200mm x 205mmx 120mm
Τροφοδοσίας 5VDC
Προσοχή γιατί η κάμερα δεν υποστηρίζει POE*. Χρειάζεται να υπάρχει ρεύμα κοντά και στο κουτί της κάμερας δεν έχει τροφοδοτικό. Χρειάζεται να αγοραστεί έξτρα και έτσι υπολογίστε περίπου 10 ευρώ επιπλέον. Στην διάρκεια της ημέρας η κάμερα καταγράφει πολύ καλά. Όμως αν θέλετε να την τοποθετήσετε για να ελέγχετε την περιοχή του δρόμου μπροστά από το σπίτι σας δεν φαίνονται καθαρά οι εικόνες με το ζουμ που έχει. Για κοντινές αποστάσεις είναι οκ. Το μεγάλο μειονέκτημα που έχω εντοπίσει είναι ότι αποσυνδέεται περίπου κάθε δύο μέρες και θέλει να την ρυθμίζετε από την αρχή. 
*Εάν θέλετε να τοποθετήσετε μια συσκευή ethernet σε απομακρυσμένο σημείο ή σε χώρο που δεν υπάρχει τροφοδοσία το να μεταφέρετε ρεύμα 220V με πολλά μέτρα καλώδιο δεν είναι καλή ιδέα (από θέμα ασφάλειας).
Σε αυτή την περίπτωση η τεχνολογία POE (Power Over Ethernet) λύνει το πρόβλημα μας με ένα μόνο καλώδιο.
Συγκεκριμένα συσκευή μας τροφοδοτείται μέσω του UTP ή FTP καλωδίου (με Cat5/6 καλώδιο) που το συνδέει με τον υπολογιστή.
Δηλαδή, μέσω ενός αντάπτορα “βάζουμε” ρεύμα και data στο ίδιο καλώδιο και στο τέλος μέσω ενός splitter τα διαχωρίζουμε εμείς ή συσκευή εφόσον είναι POE Ready.