Διάρρηξη ον κάμερα στο Χαλάνδρι

Σε λιγότερο από 2 λεπτά διαρρήκτες έκαναν φύλλο και φτερό διαμέρισμα στο Χαλάνδρι ανακαλύπτοντας  χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε 15.000 ευρώ.

Οι διαρρήκτες “μπήκαν” στο διαμέρισμα του Χαλανδρίου από την μπαλκονόπορτα της κουζίνας και αμέσως όπως φαίνεται  στο βίντεο από τις κάμερες  που εξασφάλισε το newsit.gr κινήθηκαν προς το σαλόνι του σπιτιού.

Παρότι ο συναγερμός έχει ενεργοποιηθεί , οι διαρρήκτες δεν πτοούνται και πηγαίνουν στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματος.

Από ότι φαίνεται αγνοούν την ύπαρξη των καμερών που είχαν τοποθετηθεί και έτσι φαίνονται ξεκάθαρα τα πρόσωπα τους.

Τα δύο άτομα που σύμφωνα με τους αστυνομικούς πρέπει να είναι Γεωργιανοί (σύμφωνα με αυτό που είδαμε μάλλον Ρομά είναι) , παραμένουν μέσα στο δωμάτιο του σπιτιού για σαράντα επτά δευτερόλεπτα.

Η δράση  των  διαρρηκτών διήρκεσε 98 δευτερόλεπτα. Παρότι ο συναγερμός δεν έπαψε να χτυπά όση ώρα ήταν μέσα στο διαμέρισμα οι δράστες δεν πτοήθηκαν ούτε για μια στιγμή και συνέχισαν το έργο τους. Έφυγαν μόνο όταν βρήκαν το χρηματοκιβώτιο με τις 15.000 ευρώ.

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος  διαπίστωσε σήμερα τη διάρρηξη, καθώς έλειπε για  τις ημέρες του Πάσχα και την κατήγγειλε στην αστυνομία.

Διαβάστε σχετικό άρθρο μας