Οι ρυθμιζόμενες βασεις τοποθετούνται είτε στον τοίχο είτε στο μεταλλικό κάσωμα στην περίπτωση θωρακισμένης πόρτας. Δεν χρειάζονται προσθήκες ή τακάκια για την σωστή τοποθέτηση. Αφού γίνει η ανάλογη ρύθμιση, όπως υποδεικνύουν οι οδηγίες, τοποθετείται ο ανοξείδωτος σωλήνας που ασφαλίζει την πόρτα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  •  Τοποθετείται πάνω στην πόρτα για να μας παρέχει έξτρα ασφάλεια.Η αμπάρα αποτελείται από έναν σωλήνα ανοξείδωτου χάλυβα, μέσα στον οποίο κινούνται δύο πίροι από μασίφ αλουμίνιο, οι οποίοι εξωτερικά διαθέτουν σκληρή επιχρωμίωση.
  • Η χρωμίωση στους πύρους μειώνει την τριβή και δίνει μια ποιοτική λειτουργία στην αμπάρα, όταν τους μετακινούμε ενώ διαθέτει και εσωτερικές μπίλιες στο σύστημα για περαιτέρω μείωση της τριβής στην κίνηση των πίρων.
  • Το μέταλλο της κατασκευής του είναι από άριστης ποιότητος, μασίφ Ανοξείδωτο Αντιμαγνητικό Ατσάλι Χάλυβα.
  • Οι ρυθμιζόμενες βάσεις τοποθετούνται είτε στον τοίχο είτε στο μεταλλικό κάσωμα στην περίπτωση θωρακισμένης πόρτας.Δεν χρειάζονται προσθήκες ή τακάκια για την σωστή τοποθέτηση.Αφού γίνει η ανάλογη ρύθμιση όπως υποδεικνύουν οι οδηγίες ,τοποθετείται ο ανοξείδωτος σωλήνας που ασφαλίζει την πόρτα.Όταν δεν γίνεται χρήση,ο αποσπώμενος σωλήνας φυλάσσεται χωριστά.

Αγορά εδώ…