Άλλη μία υπόθεση διαρρήξεων έκλεισε στην Κρήτη

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, κατά το χρονικό διάστημα από 17.01.2021 έως και 26.03.2021, στην ευρύτερη περιοχή του Αποκόρωνα, άγνωστοι δράστες είχαν διαπράξει συνολικά έξι (6) περιπτώσεις κλοπών, εκ των οποίων οι πέντε (5) είχαν διαπραχθεί σε οικίες και η μία (1) σε σκάφος αλιείας.

Αφαίρεσαν έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, κοσμήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας 1.984 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, Ι.Χ. αυτοκίνητο, ενώ η χρηματική αξία των καυσίμων που αφαίρεσαν από το αλιευτικό σκάφος ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 2.100 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της αστυνομίας προέκυψε ότι δύο από τους δράστες είχαν διαπράξει τις συγκεκριμένες κλοπές και στην συνέχεια παρέδιδαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα στους έτερους συνεργούς τους.

Ακολούθησαν έρευνες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων σε χώρους εργασίας των ανωτέρω, κατά την διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το αφαιρεθέν Ι.Χ αυτοκίνητο, ηλεκτρικές συσκευές και διάφορα άλλα αντικείμενα.